Música
Cultura 05/11/2022

Mor el cantant Aaron Carter als 34 anys

El germà petit del 'Backstreet Boy' Nick Carter, ha estat trobat mort a la banyera de casa

1 min
Aaron Carter

BarcelonaEl cantant i actor Aaron Carter ha estat trobat mort, ofegat, a la banyera de casa seva, a Lancaster, Florida, segons avança el portal nord-americà TMZ. Carter tenia 34 anys i era el germà petit de Nick Carter, un dels membres del grup de pop Backstreet Boys.

Nascut a Tampa el 7 de desembre del 1987, Aaron Carter va debutar molt aviat en el món de la música. El seu primer disc, Aaron Carter  –que contenia el single Crush on you– va aparèixer el 1997, quan encara no tenia ni 10 anys. Va tenir una carrera meteòrica com a cantant i com a actor que es va estroncar també molt aviat. Entre Another earthquake, el seu quart disc, publicat el 2002, i el següent, Love, van passar setze anys. Entremig, Carter havia canviat el pop i les balades romàntiques pel rap i el hip-hop. També havia patit la pèrdua d'una de les seves germanes, Leslie, el 2012, que l'havia afectat molt.

Els últims anys, Aaron Carter havia tingut problemes legals a causa del consum i possessió de drogues. Tenia fins i tot una ordre d'allunyament del seu germà Nick perquè havia amenaçat de mort la seva dona, Lauren Kitt. El 2019 va fer públic que tenia un trastorn bipolar, esquizofrènia, depressió i ansietat. Aquell mateix any va passar uns mesos en un psiquiàtric.

stats