Cultura 12/01/2012

El Museu del Còmic de Catalunya estarà llest el 2014

Carles Santamaría, el director, afirma que el calendari de les obres s'està mantenint i ha convidat la Diputació de Barcelona i el ministeri de Cultura a participar del projecte

Efe
1 min

BarcelonaEl director del Saló Internacional de Barcelona de Barcelona, Carles Santamaría, ha dit avui que el futur Museu del Còmic de Catalunya "progressa adequadament" per poder inaugurar-se el 2014, i s'ha mostrat partidari que al projecte, que lideren la Generalitat i l'ajuntament de Badalona (Barcelonès), s'hi sumin nous socis: "Si a més de la Generalitat i de l'Ajuntament de Badalona s'hi uneixen la Diputació de Barcelona o el ministeri d'Educació, Cultura i Esport, molt millor. El museu també si està obert a la participació privada, així tindrà més potència". El sector del còmic s'ha mostrat partidaris que altres administracions participin en el projecte.

A la presentació de la XXX edició del Saló Internacional de Barcelona (FICOMIC), del qual és també el director, Santamaría ha explicat que la primera fase de construcció de les estructures i cobertes del museu ja ha finalitzat. El calendari del projecte s'està mantenint i a partir d'ara l'important és "com serà aquest museu, com es gestionarà. Ara les dues administracions implicades estan treballant en la forma jurídica que tindrà el museu, una fundació o un consorci; a més d'establir el calendari de treball perquè sigui una realitat el 2014".

stats