Cultura 27/09/2019

12 hores de música i gastronomia al Jazz & Food

La festa, un preludi del Festival de Jazz de Barcelona, se celebrarà al Moll de la Fusta

Ara
2 min
Els Itaca Band presenten  La lengua de los pájaros a Razzmatazz.

BarcelonaEl jazz i la gastronomia d'arreu seran els protagonistes del Jazz & Food, un preludi gratuït del Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona, que l'any passat va celebrar la cinquantena edició. Aquest dissabte el Moll de la Fusta s'omplirà d'una vintena de 'food trucks' i set espectacles musicals, alguns dels quals tindran com a eix temàtic la solidaritat. I és que el Jazz & Food d'enguany estarà dedicat a la celebració del centenari de l'ONG Save the Children. Els 150 anys del Port de Barcelona seran un altre aniversari que farà més grossa la festa inaugural del festival.

A l'escenari del Jazz & Food hi haurà músics de l'escena barcelonina que interpreten jazz i músiques afins al gènere. El taller infantil del col·lectiu Minimúsica serà l'encarregat d'inaugurar l'edició. El seguirà el concert de la Cia Roger Canals, que també estarà adreçat als més petits. Serà precisament aquesta actuació la que servirà d'escenari per a la celebració del centenari de l'ONG.

L'arribada de la tarda donarà el tret de sortida als concerts adreçats al públic adult. Els primers en pujar a l'escenari seran els Son de la Rambla, un grup de músics veterans enamorats dels ritmes cubans. Amb els sons de la música que remet a la 'dolce vita', l'actuació de Los Carosones transportarà el públic a Itàlia mitjançant clàssics de Renato Carosone i Marino Marini, entre d'altres.

Dos quartets actuaran al bell mig de la tarda de dissabte. Els primers seran els The Secret Investment ft. Lessus, centrats en els sons del 'soulful', el R&B i el 'groove'. El 'soul blues' dels Koko-Jean & The Tonics, que actuaran a continuació, serà un dels plats forts de la festa. Darrere seu ja només quedarà l'actuació del grup de Montcada i Reixac Itaca Band.

stats