Música
Cultura Música 03/06/2022

'Desitjau-mos sort', el nou videoclip del grup mallorquí Alanaire

La cançó forma part del disc 'Albor'

ARA
1 min

BarcelonaL'escena musical mallorquina és un no parar de bones notícies. Una de les últimes és Alanaire, el grup que Joan Miquel Oliver (Antònia Font) ha descrit com “intèrprets virtuosos que fan una passa enrere perquè la senzillesa del pop els ho demana”. Format per la cantant i pianista Laura Serra, el baixista Pau Serra, el bateria Joan Pérez-Villegas i la guitarrista Leire Corpas, Alanaire publica aquest divendres el primer àlbum, Albor, expansió de l'univers de pop, folk i detalls electrònics que va donar a conèixer l'any passat en un EP de tres cançons.

Amb la publicació del disc arriba també l'estrena del videoclip de Desitjau-mos sort, una cançó que camina misteriosa fins a un esclat molt engrescador que respon a les expectatives. El disc s’ha anat cuinant molt a poc a poc al llarg dels últims dos anys, durant els quals els membres d’Alanaire han anat compartint i gravant idees des de les seves habitacions de Mallorca, Suïssa, Canàries i Gal·les.

La gira de presentació d'Albor passa el 6 de juny pel Primavera Sound de Barcelona, el 26 de juny pel Mallorca Live Festival de Magaluf, el 2 de juliol pel Vida Festival de Vilanova i la Geltrú, el 7 d'agost pel Festival Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols i el 23 de setembre pel Cranc Festival de Maó.

El grup mallorquí Alanaire.
stats