MÚSICA
Música 18/10/2016

El 'Play' estrena en exclusiva el nou clip de Carles Viarnès

L'actriu Aida Oset protagonitza 'Resonare fibris', de Lluís Huedo

1 min
Aida Oset a 'Resonare fibris', de Lluís Huedo.

Avui, el 'Play' estrena en exclusiva 'Resonare fibris', un videoclip realitzat per Lluís Huedo, gravat a Madremanya (Gironès) i protagonitzat per l'actriu Aida Oset. La peça forma part de 'Schematismus', el nou àlbum del pianista i compositor Carles Viarnès, que publicarà Repetidor Disc el 28 d'octubre.

'Resonare fibris' és precisament la peça que obrirà 'Schematismus': una cançó que ret culte a la ressonància (per davant d'altres complexitats formals i accessòries) que, en aquest breu film, Lluís Huedo ha fet seva.

En paraules del realitzador: "La música d'en Carles és molt visual, fílmica, i m'evoca escenes fragmentades. Aquesta n'és una. La contemplació doble que hi apareix, la d'ella i la nostra sobre ella, m'hi era imprescindible, així com el vidre pel mig. Resulta curiós que, tant aquest videoclip com l'anterior ['Gratia', de Carlos Martorell], tractin de contemplacions a través d'una finestra. La seva era de dins cap a fora, en aquest cas és de fora cap a dins, per contemplar com un 'voyeur' la ruptura, el trencament interior d'una persona".

stats