Música

Dos fans denuncien Madonna per començar els concerts amb retard

Els denunciants argumenten que van haver de tornar amb transport privat i assumir-ne el cost per culpa de l'artista

2 min
Madonna a Londres el 14 d'octubre.

BarcelonaMadonna ha rebut una demanda de dos dels seus fans per haver començat amb dues hores de retard diversos concerts de la gira Celebration. Segons avança la capçalera nord-americana Variety, els seguidors de la diva del pop l'acusen de "prometre falsament que les actuacions començarien a una hora concreta" i d'haver incomplert el compromís. A la demanda exposen que els tres concerts que van tenir lloc al desembre a Nova York havien d'arrencar a dos quarts de nou del vespre però que no ho van fer fins a dos quarts d'onze de la nit. Segons els denunciants, aquest retard suposa un incompliment del contracte per part de l'artista.

Entre els arguments de la denúncia, els fans expliquen que al final del concert, com que va acabar més tard de la mitjanit, van tenir molts problemes per trobar transport públic i finalment van haver de tornar a casa amb vehicle privat i assumir-ne els costos. "Madonna ha demostrat una gran dificultat per garantir que començarà puntual les actuacions. Els demandants són conscients que qualsevol anunci d'una hora d'inici és, com a molt, una especulació optimista", diu el text.

De moment no hi ha cap reacció dels representants legals de Madonna, a qui els demandants acusen de "pràctiques comercials inadmissibles, injustes i enganyoses". Començar tard els concerts és una pràctica habitual per a la cantant, que acostuma a endarrerir l'hora de sortida a l'escenari. En l'últim concert de Madonna celebrat a Barcelona el 2023, l'inici del xou estava fixat a les 20.30 h, però la cantant no va aparèixer fins a les 21.54 h. L'escrit de la demanda contra Madonna cita retards de dues hores com a norma durant el Rebel Heart Tour del 2016, el Madame X Tour del 2019 i el 2020 i també en gires anteriors.

stats