Música
Cultura Música 28/11/2022

Ginestà: entrevista i acústic a la Casa Seat abans del Concert de Cap d'Any de l'ARA

El grup dels germans Pau i Júlia Serrasolsas actua a la sala Razzmatazz el 28 de desembre

ARA
1 min

BarcelonaCom és el dia a dia de Ginestà? Què és el millor i el pitjor del barri barceloní de Sant Andreu de Palomar? Quin és el poder curatiu de la música? Per què creuen que han de canviar les festes majors? I què pensen dels "grups de trompetes"?

El 2022 està sent un gran any per a Pau i Júlia Serrasolsas. Han experimentat un creixement personal i alhora han consolidat el projecte Ginestà, un grup que va néixer fent servir el pop per explicar i denunciar precarietats diverses. El disc Suposo que l'amor és això (2022) ha obtingut la recompensa del públic en una gira de més de 40 concerts, i ara volen celebrar-ho amb el Concert de Cap d'Any de l'ARA, el 28 de desembre a la sala Razzmatazz. A més, tindran convidats especials com Maio, Maria Hein, The Tyets, Julieta i Triquell, companys de generació i aire fresc per a la música catalana.

De tot plegat en parlen en aquesta entrevista a la Casa Seat de Barcelona, en què també van fer un recital acústic deliciós. Després, com diuen ells mateixos, vindran més cançons tocades per un esperit inequívoc: "Ballar i passar-ho bé".

Les respostes a les preguntes del primer paràgraf, fent play.

stats