Música

Rigoberta Bandini es retira de la música "per una bona temporada"

La cantant diu que no pot més i que marxarà després d'una gira a la tardor

1 min
Rigoberta Bandini al Palau de la Música

Barcelona"La veritat és que estic una mica fins al cony de les coses. No puc més", ha dit Paula Ribó, coneguda artísticament com a Rigoberta Bandini, aquest dimecres en una entrevista al programa La resistencia de Movistar+. La cantant de Perra i Ay mamá ha anunciat que es retira de la música "per una bona temporada". Ho farà després d'una gira prevista per a aquesta tardor que encara està pendent d'anunciar-se. "Seran uns concerts molt especials i acabarem amb això", ha afirmat Ribó des d'Eivissa, on s'ha gravat el programa. De moment, però, l'artista segueix plenament activa. De fet, aquest divendres publicarà una nova cançó amb Amaia titulada Así bailaba.

A través de Twitter, la cantant ha explicat que a la tardor traurà "una cosa rodona amb cançonetes antigues i noves" i que la setmana vinent s'anunciaran els últims concerts de l'any. "Així posaré fi a una primera etapa i me n'aniré a viure sota un cocoter per crear més cançons", ha afegit Ribó.

Durant l'entrevista, Ribó ha parlat dels vincles familiars de la banda, que està formada pels seus cosins i la parella de la cantant. "Estic molt contenta amb tots. El meu cosí Joan, el guitarrista, ens abandonarà al setembre perquè entrarà a treballar a un despatx d'advocats", ha explicat la cantant. Després de passar pel Benidorm Fest i quedar-se a les portes d'Eurovisió, Ribó va publicar el seu llibre Vértigo (autopublicat el 2019 i reeditat per Aguilar) i va treure la cançó A todos mis amantes, amb videoclip inclòs. La cantant ara està fent gira per diversos festivals d'estiu. Dissabte actuarà al Cruïlla i el següent cap de setmana serà a Cantàbria, al Festival Sónica.

stats