Shakira

Shakira es revenja de Piqué a ritme de bachata

La cantant colombiana publica l'esperat videoclip de 'Monotonía'

1 min
Imatge del vídeoclip 'Monotonía'.

Barcelona"Me dejaste por tu narcisismo.Tú distante con tu actitud y eso me llenaba de inquietud. Siempre buscando protagonismo. Te olvidaste lo que un día fuimos". Shakira no és gens subtil en les metàfores de Monotonía ni en el videoclip que acompanya la cançó i que ha publicat aquest dijous a la matinada a les xarxes. La cantant colombiana, a qui acompanya el músic de Puerto Rico Ozuna, apareix al supermercat, en una situació de vulnerabilitat, quan rep un atac frontal. Ozuna (se sobreentén que és Piqué) li dispara, no amb bales sinó amb una bola de fum, i la llança pels aires. A terra queda el seu cor.

Shakira ha escollit la bachata per relatar la seva ruptura amorosa, un gènere que arriba a molts públics i que, quan va sorgir, als anys 60 i 70, es coneixia com la música de l'amargor, perquè relatava amb les seves lletres la tristesa que acostuma a acompanyar una ruptura amorosa. La Shakira de Monotonía no té res a veure amb la de Me enamoré, on apareixia Piqué i on també hi havia fum, però en aquest cas per jugar amb qui aleshores era la seva parella.

La lletra és prou clara: "Estaba corriendo por alguien que por mí estaba caminando" i el cor de Shakira acaba en una capsa de metall. La revenja cantada de Shakira ha generat molta expectativa a les xarxes. La cantant colombiana ja havia anat publicant petites píndoles, avançant algunes lletres de la cançó al seu compte d'Instagram, i aquesta matinada, quan faltaven deu minuts perquè es publiqués, ja hi havia uns 20.000 usuaris esperant la cançó. A les vuit del matí, més de sis milions de persones ja l'havien vist.

stats