Concerts
Cultura  /  Música 24/05/2022

Springsteen torna a Barcelona: "Estic desitjant tornar a veure els nostres increïbles i lleials fans"

La capital catalana serà l'única ciutat de l'Estat on es podrà veure el llegendari músic nord-americà

2 min
Bruce Springsteen al concert que va fer al Camp Nou al 2016

Bruce Springsteen i la E Street Band tornen a les carreteres a principis de febrer del 2023. La gira començarà als Estats Units i després la banda creuarà l'Atlàntic per aterrar a Barcelona, on faran un concert, el 28 d'abril, a l'Estadi Olímpic. Barcelona serà l'única ciutat de l'estat espanyol on es podrà veure Springsteen. Hi haurà més concerts a, Europa: Dublín, París, Ferrara, Roma, Amsterdam, Landgraaf, Zuric, Düsseldorf, Göteborg, Oslo, Copenhaguen, Hamburg, Viena, Munic i Monza. Després, Springsteen i els seus músics tornaran als Estats Units per fer una altra gira a partir de l'agost. "Després de sis anys, estic desitjant tornar a veure els nostres increïbles i lleials fans l'any vinent. I estic desitjant compartir de nou escenari amb la llegendària E Street Band. Ens veiem l'any vinent... i més enllà", ha dit Springsteen.

L'última vegada que Springsteen va actuar a Barcelona va ser el 2016. En aquell moment, el músic nord-americà es va treure de la butxaca la baralla de cartes que ha anat col·leccionant durant més de quaranta anys i les va repartir amb alegria entre les 65.000 persones que van citar-se al Camp Nou, segons la xifra facilitada per la promotora del concert, Doctor Music.

Les entrades es podran adquirir a partir de les 10 del matí del 8 de juny i els preus seran de 65, 70, 78, 90, 105 i 125 euros. Bruce Springsteen i la E Street Band es van tornar a reunir per actuar al programa Saturday Night Live el desembre del 2020, on van tocar en directe dues cançons del seu últim àlbum d'estudi, Letter to You .

Era la primera vegada que la banda gravava en directe des de feia dècades. L'any passat, l'inesgotable músic nord-americà va donar a conèixer també el seu film The legendary 1979 No Nukes. Concerts . El film està basat en les actuacions de la E Street Band els dies 21 i 22 de setembre del 1979 en els concerts del festival antinuclear No Nukes fets al Madison Square Garden de Nova York. Aleshores Springsteen i els seus músics estaven encara en plena joventut (tot just fregaven la trentena) i l'any anterior havien voltat pel planeta amb la impactant gira del disc Darkness on the edge of town (1978). El músic també va col·laborar amb Barack Obama al llibre Renegats: Born in the USA i recentment va reprendre el seu espectacle Springsteen on Broadway quan els teatres van reobrir després de la pandèmia.

 

stats