Concerts

Springsteen torna a Barcelona: "Estic desitjant tornar a veure els nostres increïbles i lleials fans"

La capital catalana serà l'única ciutat de l'Estat on es podrà veure el llegendari músic nord-americà

2 min
Bruce Springsteen al concert que va fer al Camp Nou al 2016

Bruce Springsteen i la E Street Band tornen a les carreteres a principis de febrer del 2023. La gira començarà als Estats Units i després la banda creuarà l'Atlàntic per aterrar a Barcelona, on faran un concert, el 28 d'abril, a l'Estadi Olímpic. Barcelona serà l'única ciutat de l'estat espanyol on es podrà veure Springsteen. Hi haurà més concerts a, Europa: Dublín, París, Ferrara, Roma, Amsterdam, Landgraaf, Zuric, Düsseldorf, Göteborg, Oslo, Copenhaguen, Hamburg, Viena, Munic i Monza. Després, Springsteen i els seus músics tornaran als Estats Units per fer una altra gira a partir de l'agost. "Després de sis anys, estic desitjant tornar a veure els nostres increïbles i lleials fans l'any vinent. I estic desitjant compartir de nou escenari amb la llegendària E Street Band. Ens veiem l'any vinent... i més enllà", ha dit Springsteen.

L'última vegada que Springsteen va actuar a Barcelona va ser el 2016. En aquell moment, el músic nord-americà es va treure de la butxaca la baralla de cartes que ha anat col·leccionant durant més de quaranta anys i les va repartir amb alegria entre les 65.000 persones que van citar-se al Camp Nou, segons la xifra facilitada per la promotora del concert, Doctor Music.

Les entrades es podran adquirir a partir de les 10 del matí del 8 de juny i els preus seran de 65, 70, 78, 90, 105 i 125 euros. Bruce Springsteen i la E Street Band es van tornar a reunir per actuar al programa Saturday Night Live el desembre del 2020, on van tocar en directe dues cançons del seu últim àlbum d'estudi, Letter to You.

Era la primera vegada que la banda gravava en directe des de feia dècades. L'any passat, l'inesgotable músic nord-americà va donar a conèixer també el seu film The legendary 1979 No Nukes. Concerts. El film està basat en les actuacions de la E Street Band els dies 21 i 22 de setembre del 1979 en els concerts del festival antinuclear No Nukes fets al Madison Square Garden de Nova York. Aleshores Springsteen i els seus músics estaven encara en plena joventut (tot just fregaven la trentena) i l'any anterior havien voltat pel planeta amb la impactant gira del disc Darkness on the edge of town (1978). El músic també va col·laborar amb Barack Obama al llibre Renegats: Born in the USA i recentment va reprendre el seu espectacle Springsteen on Broadway quan els teatres van reobrir després de la pandèmia.

 

stats