Música
Cultura Música 18/10/2022

Tots els convidats al concert de Sopa de Cabra al Palau Sant Jordi

Entre els convidats hi ha Ginestà, David Carabén, The Tyets, Xarim Aresté i Joan Dausà

1 min
Gerard Quintana durant el concert dels Sopa de Cabra al Liceu d’ahir a la nit, organitzat per l’ARA.

BarcelonaSopa de Cabra no estaran sols dalt de l'escenari en el concert de comiat de la gira del 30è aniversari de la publicació del disc Ben endins. Fins a tretze col·laboracions especials tindran al Palau Sant Jordi el 26 de novembre: Alfred García, Buhos, Ginestà, Joan Dausà, Judit Neddermann, Ramon Mirabet, Suu, The Tyets, David Carabén (Mishima), Els Amics de les Arts, Els Catarres, Intana i Xarim Aresté. Alguns convidats han col·laborat amb Sopa de Cabra fa poc, com Buhos, Ginestà i The Tyets, que van compartir amb el grup una nova versió de Mai trobaràs, o Alfred García i Ramon Mirabet, que van fer el mateix amb El boig de la ciutat, en què també participava Álvaro Soler. I Judit Neddermann, Suu i Joan Dausà van cantar a Si et quedes amb mi –a més de Santi Balmes (Love of Lesbian), Alguer Miquel (Txarango) i Beth–. Aquestes tres cançons, amb el videoclip corresponent, es poden escoltar a YouTube.

En altres casos, la sintonia ve de lluny. Xarim Aresté va ser guitarrista de Sopa de Cabra en la gira del 2011, la dels tres concerts al Palau Sant Jordi. Núria Moliner, del grup Intana, va participar en la cançó Fronteres del disc La gran onada (2020) del grup gironí. La llista completa d'artistes convidats reflecteix la voluntat de Sopa de Cabra de relacionar-se musicalment amb músics de generacions més joves.

Amb el 80% de les entrades venudes, el concert del 26 de novembre tancarà una gira que va començar l'any passat i amb la qual el grup homenatja el disc Ben endins. A més dels concerts, Sopa de Cabra van reeditar l'àlbum en doble vinil i doble CD amb cançons inèdites.

stats