Música

Els músics del Liceu compartiran vídeos des del confinament

Interpretaran online moments musicals que els han marcat des del 1999

El Liceu posa en marxa la iniciativa #MomentsLiceu20 per omplir les xarxes dels records musicals vinculats al teatre que més han marcat artistes i espectadors en els últims 20 anys. Els músics de l’Orquestra i el Cor interpretaran fragments d'aquestes peces i convidaran el públic a compartir també els instants viscuts al Liceu que més els han marcat. El Liceu acompanyarà alguns d'aquests testimonis de músics i públic amb fotografies i vídeos d’arxiu per reviure aquells instants i seguir celebrant aquest 20è aniversari de la reobertura. Totes aquelles persones que vulguin fer arribar els seus vídeos ho podran fer amb el hashtag #MomentsLiceu20.

El Liceu recopilarà els vídeos, interpretacions i testimonis per elaborar una programació que anirà nodrint les xarxes de tots aquests #MomentsLiceu20. Uns moments que no només implicaran els músics dels cossos estables del teatre i els espectadors, sinó també el director artístic Víctor García de Gomar, el director musical Josep Pons i la directora del Cor, Conxita Garcia.

La campanya #MomentsLiceu20 se suma a la iniciativa #ElLiceuaCasa, que des del 19 de març habilita un ampli contingut audiovisual amb alguns dels èxits de les últimes temporades a través de diverses plataformes online com My Opera Player, Arte, TV3 a la Carta i RTVE a la Carta, que permetrà veure gratuïtament les produccions de Demon de Rubinstein (2018) el dilluns 6 d’abril, i Don Giovanni de Mozart (2017) el 8 d'abril.