MÚSICA
Cultura 14/09/2012

L'Ara estrena el 'making of' del nou disc de Lexu's

'Per què no es toquen les nostres mans' és el nom del nou àlbum, que el grup presentarà al BAM el 23 de setembre

Ara
1 min
Els Lexu's

BarcelonaEl festival Barcelona Acció Musical (BAM), en el marc de la festa major de La Mercè, serà una bona ocasió perquè el grup targarí Lexu's presenti a la capital catalana el seu nou disc 'Per què no es toquen les nostres mans'. L'àlbum arriba després de quatre anys de silenci, posteriors a l'èxit del disc 'La vida perfecta' (2008).

El quart àlbum del grup parla de la necessitat d'apropar-nos als demés, la necessitat de contacte humà, i d'aquí el seu títol. El disc, que va sortir a la venda el passat mes de juny, inclou 12 cançons vitalistes i fresques que s'han gravat a Barcelona la passada primavera, amb la producció de Manu Guix i Roger Rodés.

El grup estrena a l'Ara.cat el 'making of' de l'àlbum on expliquen que "no es pot perdre el contacte humà" tot i estar "supercomunicats", diu Carles Gómez, veu del grup. "Hem fet un disc honest. A diferència d'altres discos nostres és el més optimista que hem fet", explica. El productor, Manu Guix, hi afegeix: "Avui és difícil que ji hagi discos amb missatge i amb un concepte tan global d'obra".

stats