MÚSICA
Cultura 14/11/2011

El nou disc d'Els Amics de les Arts es dirà 'Espècies per catalogar'

El tercer treball del popular quartet barceloní, previst per al febrer, ja té títol

Ara
1 min
Els Amics de les Arts

BarcelonaEl tercer treball d'Els Amics de les Arts, previst per al febrer, ja té títol. Segons afirma el grup al seu web, el disc es dirà Espècies per catalogar.

"Han estat molts mesos jugant a fer títols. De fet, era l’esport més habitual a les hores mortes de furgoneta, a l’estudi fent cançons, assajant, a les proves de so, etc. Tenim llistes i llistes de no-títols", diu el grup al web.

Espècies per catalogar és un títol que els fa "feliços a tots quatre", afirmen. "Que resumeix el que respira el disc en la seva globalitat. Que si el busques a Google trobes coses força rares. Que ens agrada com queda escrit. Que és curt, marca de la casa. Per constatar que era un bon títol hem fet enquestes i rigoroses proves mnemotècniques i d’opinió a les nostres iaies, mares i amics. I l’hem trobat".

El nou LP s’està enregistrant aquests dies a cavall entre Girona i Barcelona sota la producció de Ferran Conangla (Astrud). En la segona setmana de gravació, "ja comencen a sonar els pianos i les guitarres. Ja s’insinuen algunes veus", diu el quartet.

stats