Música
Cultura 02/12/2011

Nou disc de Sopa de Cabra per al 13 de desembre

'El retorn', un disc en directe amb un documental, il·lustrarà la tornada als escenaris de la banda

Ara
1 min
Balanç més que positiu Sopa de Cabra ha superat  el repte de tornar a l'escenari i omplir tres Sant Jordis seguits amb una exhibició de forma i autoritat inapel·lables.

BarcelonaCom no podia ser de cap altra manera, hi haurà un disc nou de Sopa de Cabra que documenti el seu estratosfèric retorn.

El proper 13 de desembre sortirà a la venda El retorn, una capsa que inclou un doble àlbum amb 25 cançons en directe i el DVD íntegre del concert que els gironins van brindar durant tres nits seguides al Palau Sant Jordi de Barcelona, del 9 a l’11 de setembre.

La capsa també inclourà un documental sobre el grup. Que, per cert, ostenta el rècord de temps a esgotar les entrades durant tres nits seguides al Palau Sant Jordi. Dire Straits, Springsteen i Alejandro Sanz han fet tres Sant Jordi seguits, però no van poder igualar la celeritat de venda d’entrades de Sopa de Cabra.

Als concerts del Sant Jordi, Sopa de Cabra van convocar 52.000 persones durant tres dies, i van vendre 90.000 entrades en tota la gira, que va passar, a més, per Girona, Palma i Tarragona.

stats