Cultura 01/09/2015

Pau Donés cancel·la la gira de Jarabe de Palo per una malaltia

El cantant ha estat operat a la Vall d'Hebron i ho ha anunciat en un vídeo: "L'any que ve ens veiem a l'escenari"

Agències
1 min

BarcelonaEl cantant Pau Donés (Osca, 1966) ha anunciat a través de les xarxes socials que s'ha vist obligat a cancel·lar tota la gira de la seva banda, Jarabe de Palo, per un càncer de còlon que li va ser detectat fa 20 dies i del qual ha estat operat a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona.

Segons ha confirmat l'empresa de 'management' Tronco Records, Jarabe de Palo ha anul·lat els més de 30 concerts que tenia previst oferir a Espanya i Amèrica. L'inici de gira estava anunciat per al 15 de setembre a Barcelona i havia de passar per Melilla, el Perú, Mèxic i les ciutats nord-americanes de Nova York, Washington, Miami, Orlando i Chicago, entre d'altres.

Donés s'ha dirigit als seus seguidors a través d'un vídeo gravat a l'hospital en el qual s'excusa per haver cancel·lat la gira i explica que s'ha vist afectat per una greu malaltia de la qual ha estat operat quirúrgicament d'urgència.

"Tot va començar amb un mal de panxa", assenyala Donés al vídeo. "En 20 dies he passat d'unes petites molèsties a operar de càncer de còlon". "Encara que gairebé per accident, en el meu cas hi vam arribar a temps. M'han tret la bestiola i el metge m'ha dit que, de moment, a descansar", continua. "Per a aquest any ja no podrà ser, però el que ve, ens veiem a l'escenari", conclou el cantant.

stats