Cultura 13/05/2022

Paula Bonet conversa amb Carla Vall sobre el seu nou llibre, 'Trenqueu en cas d'emergència'

L'ARA organitza un acte en què l'advocada parlarà sobre com funcionen les violències masclistes i el procés de recuperació de les víctimes

ARA
1 min
L'advocada Carla Vall durant la presentació del seu llibre sobre violència de gènere

L'advocada especialitzada en violència de gènere Carla Vall presentarà el seu nou llibre, Trenqueu en cas d'emergència, amb l'artista Paula Bonet el 20 maig a les 18.30 h al CCCB en un acte organitzat pel diari ARA. Més enllà d'haver fet el pròleg del llibre, Bonet té una estreta relació amb l'advocada, que va portar el cas d'assetjament que patia l'artista des de feia més de dos anys i va aconseguir que l'home acabés a la presó després d'incomplir reiterades vegades l'ordre d'allunyament.

Al llibre, Vall analitza de manera amena i comprensible les violències masclistes i els elements socials i individuals que ens porten a ser potencials víctimes i agressors. L'autora ens parla de la recuperació i la reparació de les víctimes, la identificació de les seves necessitats i els serveis a la seva disposició. També dona consells per a la víctima i sobre què poden fer terceres persones per ajudar-la.

A la presentació hi haurà llibres a la venda i signatures. Podeu obtenir les entrades per assistir a l'acte aquí.

stats