Arquitectura
Cultura 16/09/2014

Ja és visible una part rehabilitada de la façana de La Pedrera

L'edifici, declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, descobrirà el seu nou aspecte al desembre després d'un any d'obres

Ara
1 min

BarcelonaDesprés de començar les obres el passat mes de gener, La Pedrera llueix una part de la façana rehabilitada. Durant el cap de setmana s'ha desmuntat una part de la bastida del carrer Provença, deixant visible un tram de la façana completament neta. Tal i com es preveia en iniciar-se les obres, com ja ha explicat l'ARA, la restauració finalitzarà el mes de desembre però per la Mercè es volia descobrir part de la lona publicitària que fins ara la tapava.

La Pedrera, declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, s'està intervenint a tres nivells: de prevenció, restauració i neteja. La restauració de la façana és compatible amb les activitats culturals i la visita pública de l'edifici. La Pedrera va rebre l'any passat 1,15 milions de visitants que volien conèixer les parts habitables, contemplar les exposicions temporals o participar en alguna de les 200 activitats educatives que s'hi organitzaven.

stats