Cinema
Cultura 20/10/2011

La pel·lícula pòstuma de River Phoenix s'estrenarà el 2012

El director holandès George Sluizer ha reeditat el material que tenia enregistrat de 'Dark blood', la pel·lícula que protagonitzava Phoenix quan va morir la nit de Halloween del 1993, amb 23 anys

Efe
2 min
L'actor River Phoenix

Los Angeles p { margin-bottom: 0.21cm; } La pel·lícula pòstuma de l'actor River Phoenix arribarà finalment als cinemes el 2012, segons va explicar el seu director, l'holandès George Sluizer. El realitzador ha esperat gairebé dues dècades des de la mort del famós intèrpret per desenterrar el vell projecte inacabat.

Phoenix tenia 23 anys quan va morir la nit de Halloween del 1993, víctima d'una sobredosi d'heroïna i cocaïna a l'entrada de The Viper Room, un conegut local de Los Angeles del qual era copropietari el seu amic Johnny Depp. La sobtada mort de la jove estrella de Hollywood va desbaratar el film Dark blood, que estava rodant sota les ordres de Sluizer, que va optar per guardar el material tot aquest temps.

El realitzador, que ara té 79 anys i va ser l'autor de pel·lícules com The vanishing (1993) i El comissari europeu (1998), va assegurar que ha reeditat l'enregistrament i considera que pot acabar satisfactòriament el film amb l'ajuda d'una veu en off. Sluizer confia que sigui l'actor i germà del difunt protagonista, Joaquin Phoenix, qui s'encarregui de fer la narració final. "Les veus de tots dos germans s'assemblen molt" va dir el realitzador holandès, qui ha mantingut el contacte amb la família Phoenix durant aquests anys.

La pel·lícula Dark blood explica la història d'un home que es trasllada a viure com un ermità al desert en una zona de proves nuclears mentre espera l'apocalipsi. La seva tranquil·litat es trenca quan estableix una relació amb una dona que arriba a casa seva buscant recer acompanyada de la seva parella.

Tot i la seva joventut, River Phoenix tenia una carrera consolidada com a actor i amb només 23 anys ja havia participat en 24 pel·lícules, com ara Compta amb mi, La costa dels mosquits, Indiana Jones i l'última croada i My own private Idaho.

stats