MÚSICA
Cultura 05/12/2011

Pep Guardiola canta en un llibre-disc de tribut a Martí i Pol

L'Editorial Mediterrània edita el llibre 'Tribut de sorra i fulles' de poesies i fotografies, que també inclou un disc. El videoclip del grup Mokodude amb Pep Guardiola s'estrenarà al web el 14 de desembre

Ara
1 min
Portada del tribut a Martí i Pol

BarcelonaL'entrenador del Barça, Pep Guardiola, participarà en el llibre d'homenatge a Miquel Martí i Pol Tribut de sorra i fulles de l'Editorial Mediterrània. La presentació del volum, a càrrec del fotògraf Àlex Carmona i l'estudiant de Filologia de Santpedor Maria Dolça Manubens, i amb pròleg de Lluís Llach, es farà el 20 de desembre a la Sala Monasterio de Barcelona. "Es tracta d'un humil homenatge a un dels grans poetes catalans del segle XX", diuen els autors. El llibre inclou un recull de catorze poemes de Martí i Pol musicats per diferents grups i músics, exclusivament per a aquest Tribut de sorra i fulles, amb les fotografies preses durant l'enregistrament del CD.

Els músics que hi participen són: Avel·lina, L’Hi, Strombers, Santi Careta i Rosa Cadafalch, Dept, Projecte Bu, Toni Xuclà i Àlex Carmona, Jordi Montañez, Francesc Ribera "Titot", Miquel Coll i Jesús Cifuentes, Xerramequ, Sanjosex, Rosa-Luxemburg i Mokodude, i amb la participació estel·lar de Josep Guardiola. El videoclip amb el tema de l'entrenador del Barça s'estrenarà el 14 de desembre al web i a YouTube.

stats