Música
Cultura 15/10/2019

Pharrell Williams se sent avergonyit pel contingut sexista de la cançó 'Blurred lines'

El cantant va col·laborar amb Robin Thicke i el raper T.I. per elaborar la lletra del tema

Reuters
1 min
Pharrell Williams / WIKIPEDIA

LondresEl cantautor i productor nord-americà Pharrell Williams s'avergonyeix d'un dels seus grans èxits pop, la cançó Blurred lines del 2013. En una entrevista a la revista GQ, el músic ha afirmat que s'ha adonat que la lletra és sexista i que fomenta la cultura de la violació. La cançó, que Williams va gravar amb el cantautor Robin Thicke i el raper T.I. va ser prohibida en algunes universitats del Regne Unit després que fos acusada de promoure la cultura de la violació i pel seu vídeo sexualment explícit.

Williams, autor de la popular Happy, havia defensat en entrevistes anteriors el contingut de Blurred lines i de Good girl (I know you want it), per la qual també havia estat criticat. Ara, però, ha explicat que entén que les lletres es podien veure com una apologia de les "violacions". "Em vaig adonar que hi ha homes que utilitzen aquest mateix llenguatge quan s'aprofiten d'una dona. No importa que aquest no sigui el meu comportament", ha dit a la revista.

Pharrel Williams ha assenyalat que va néixer "en una època diferent" on moltes de les coses amb què ha crescut es consideraven "normals" i ara es veurien "d'una manera diferent". "Algunes de les meves cançons antigues no les escriuria mai ni les cantaria avui. Em fan vergonya algunes d'aquestes coses. He necessitat molt temps i creixement per arribar a aquest lloc", ha dit el músic. "M'adono que vivim en una cultura masclista al nostre país", ha afegit.

stats