Cinema
Cultura 26/08/2015

Pierce Brosnan: "Un James Bond homosexual, per què no?"

L'actor irlandès afirma que un Bond gai donaria a la cinta "un punt de vista diferent" però que la productora de la saga "mai ho permetrà"

Ara
1 min
Pierce Brosnan/ EFE

BarcelonaL'actor Pierce Brosnan ha explicat en una entrevista a la revista britànica 'Details' que seria interessant crear un James Bond homosexual. "Podria proporcionar un punt de vista diferent", ha remarcat l'actor irlandès tot i que afirma que "mai passarà" ja que Barbara Brocolli, productora de la saga, "no ho permetria".

"Per què no?", respon l'actor de 62 anys quan li pregunten si podria interpretar un espia 007 gai. De moment Brosnan es conformaria amb canviar la raça de James Bond. "Comencem amb un James Bond negre", ha remarcat l'actor, que creu que "Idris Elba té el físic, el carisma i la presència, però crec que Daniel Craig encara es quedarà [a la saga] una mica més".

Una escena homosexual a la cinta 'Skyfall'?

El mateix Craig va promoure la idea d'un Bond bisexual tres anys enrere en una escena amb Javier Bardem a la cinta 'Skyfall', en la qual el seu enemic Raoul Silva, interpretat per Javier Bardem, recorre amb les seves mans el pit de James Bond, Craig, i suggereix que "hi ha una primera vega per a tot". Craig li respon: "Què et fa pensar que es la meva primera vegada?".

stats