Cultura 07/03/2013

‘Los amantes pasajeros’, de Pedro Almodóvar, a la portada del PLAY d’aquest divendres

El Festival de Jazz de Terrassa, la Beth vinguda del futur, Kosmopolis i Roberto Bolaño, 'House of cards' i Kevin Spacey, Xarim Aresté vs. Josele Santiago... i molt més

Play
1 min
Portada del PLAY 8 de març

La nova pel·lícula de Pedro Almodóvar, 'Los amantes pasajeros', protagonitza la portada del PLAY d'aquest divendres 8 de març. Amb aquest film coral protagonitzat per Javier Cámara, Carlos Areces i Raúl Arévalo, el cineasta manxec torna a la comèdia, un gènere que no havia cultivat des de 'Mujeres al borde de un ataque de nervios' (1988). També analitzem la pel·lícula a la secció de crítica cinematogràfica, al costat d'altres estrenes com 'Un mundo de fantasía', 'Parker', 'En la niebla' i 'Las flores de la guerra'.

A la secció de música repassem dos bons festivals que se celebren aquests dies: el Festival de Jazz de Terrassa, que ja va per la seva 32a edició, i el Músiques Disperses de Lleida, amb actuacions de Sílvia Pérez Cruz, Maïa Vidal i molts més, tot sota l'epígraf del neo folk.

A més a més, parlem amb el dramaturg Marc Rosich, que ha unit esforços amb Beth, Guille Milkyway i Lyona, entre d'altres, per estrenar 'La dona vinguda del futur' al TNC; us oferim una panoràmica del festival de literatura amplificada Kosmopolis, que inclou una exposició sobre Roberto Bolaño; us convidem a assaborir la cuina casolana del Pepa Tomate, del barri barceloní de Gràcia; a fer passejades pels Parcs de les Olors que hi ha per tot Catalunya, i us recomanem 'House of cards', la sèrie d'intriga política dirigida per David Fincher i protagonitzada per Kevin Spacey.

Finalment, tanquem el número amb una entrevista creuada entre dos intel·lectuals del rock: Josele Santiago de Los Enemigos i Xarim Aresté dels Very Pomelo, que es veuran les cares sobre l'escenari aquest dissabte al Black Music Festival de Girona.

stats