Cultura 23/02/2021

Pol Cruells estrena el videoclip 'Passeu, passeu... medley'

El músic de Sabadell celebra els deu anys de la publicació del seu primer disc

Ara

El febrer de 2011 es va publicar el primer disc de cançons de Pol Cruells, Passeu, passeu…, després d’anys de tocar el baix en diverses formacions. Els Amics de les Arts el van convidar a presentar aquell àlbum com a teloner al concert de final de la gira del seu “Bed & Breakfast”, al Palau de la Música. Des d'aleshores, el músic de Sabadell ha combinat la seva feina com a baixista de directe d'Els Amics de les Arts amb una carrera discogràfica pròpia. I per celebrar el desè aniversari d'aquell primer disc, publica el single (i videoclip) Passse, passeu... medley, en què col·laboren Carles Belda, Dani Alegret, Àlex Garriga, Xavier Castanys, Albert Carbonell i Ramon Aragall.

"Les cançons d'aquell disc s’allunyen del meu so actual; de fet, reflectien una part de les meves primeres influències: Neil Young, The Eagles, The Creedence Clearwater Revival… una mescla de folk, bluegrass i country que van ubicar clarament el disc en l’estètica del gènere americana", explica Pol Cruells. "Ara mateix, per mi, la millor manera de celebrar aquests deu anys de trajectòria ha sigut enregistrar un medley amb els fragments més reconeixibles d’aquell disc, comptant amb la meva banda habitual i alguns dels músics que havien participat en la gravació del 2011. Malgrat les restriccions derivades de la pandèmia actual, la música sempre s’obre camí, i les col·laboracions musicals han trobat noves vies", afegeix.

Passeu, passeu… medley s'ha enregistrat a 8 Bits Estudi de Sabadell amb Edu González, i el publica el Segell Microscopi. El videoclip ha estat realitzat per Nando Caballero, de La Produktiva Films.

stats