Música
Cultura 13/11/2012

El Primavera Club prepara quatre concerts en botigues de discos

Els grups que actuaran a BCore, Discos Paradiso, Luchador Records i Subwax el 8 de desembre són Fuckin' Bollocks, Hivern Dj, Domestica Dj, I, TEJERO, Autodestrucció, DJ2D2, Mwëslee, Kigo i Little Wings

Ara / Efe
1 min

BarcelonaQuatre botigues de discos acolliran diversos grups el pròxim 8 de desembre dins de la programació del Festival Primavera Club, una iniciativa que pretén animar el públic a acudir als establiments comercials. Segons ha informat aquest dimarts el Festival Primavera Club, les bandes Fuckin' Bollocks, Hivern Dj, Domestica Dj, I, TEJERO, Autodestrucció, DJ2D2, Mwëslee, Kigo i Little Wings actuaran a les botigues de discos BCore, Discos Paradiso, Luchador Records i Subwax.

Els organitzadors d'aquests concerts també sortejaran 16 abonaments per al Primavera Sound 2013 a Barcelona entre les persones que realitzin alguna compra en aquests botigues de discos el dissabte 8 de desembre. El programa de 'Primavera a les Botigues' també inclou una exposició dels dibuixos del cantant de Little Wings, Kyle Field, a la galeria Mutt, del dilluns 10 al divendres 14 de desembre.

Una altra de les novetats de la pròxima edició del Primavera Club és una sèrie de xerrades gratuïtes i obertes al públic del festival organitzades en col·laboració amb IMO (International Music Observatory). El programa analitzarà l'estat actual de la música en directe dins de l'escena local de Barcelona i Madrid i buscarà solucions als principals problemes del sector.

stats