Música
Cultura 26/08/2014

Prince torna amb dos nous discos

'Art official age' estarà signat en solitari, i 'Plectrumelectrum' amb el grup 3rd Eyed Girl. Tots dos discos seran publicats el dia 30 de setembre

Efe
1 min
La portada del disc 'Art official age', de Prince

BarcelonaEl cantant Prince publicarà el dia 30 de setembre dos nous discos, 'Art official Age", en solitari, i 'Plectrumelectrum', amb el seu nou grup 3rd Eye Girl, segons ha informat aquest dimarts Warner Bros Records.

El disc en solitari ha estat gravat amb Joshua Welson, que l'ha ajudat en la seva producció, arranjaments, composició i interpretació. Mostra una "barreja contemporània de soul, R & B i funk" a través de tretze noves cançons, que porten títols com 'This could be us', 'The gold standard' i 'Breakfast can wait'.

Prince i el trio del 'tercer ull'

D'altra banda, el disc gravat amb el trio femení 3rd Eye Girl, amb un total de 12 cançons, va ser presentat per primera vegada al febrer d'aquest any al centre de reunió musical 'Electric Ballroom' a Londres i s'estrenarà amb enregistraments en viu i en analògic. Els seus seguidors van conèixer aquesta novetat de 3rd Girl Eye, format per Prince, Hanna Ford (bateria), Donna Grantis (guitarra) i Ida Nielsen (baix), al llarg de la gira 'Hit & Run', que ha portat a la banda per llocs històrics d'Europa, amb l'aforament complet a la majoria dels seus concerts.

Aquests llançaments representen el retrobament del creador de la mítica 'Purple rain' i el segell nord-americà Warner, amb el qual ha renovat l'acord, després de 20 anys i després d'haver recuperat els enregistraments originals dels seus àlbums publicats a la dècada dels 80, incloent 'Dirty Mind', 'Purple Rain' i 'Sign 'O' The Times'.

stats