Moda
Cultura 13/12/2011

Raf Simons, el nom que més sona com a director creatiu de Dior

La casa d'alta costura continua les negociacions per decidir el substitut de John Galliano; fonts del sector afirmen que l'acord amb el dissenyador de la firma Jil Sander és proper

Ara
1 min

Les negociacions per decidir qui serà el nou director creatiu de Dior continuen, però ara el nom que sona per substituir John Galliano al capdavant de la casa d'alta costura francesa és Raf Simons, segons ha informat la web Women's Wear Daily.

WWD cita fonts de la indústria i afirma que l'acord entre Dior i el dissenyador de Jil Sander és proper. Segons el New York Times, el cap executiu de Dior, Sidney Toledano, no ha confirmat la informació; tampoc ho ha fet Simons, que prepara les noves col·leccions masculines.

Sander va començar amb una firma de moda masculina el 1995 i va fer el salt a la moda femenina quan va accedir a Jil Sander, d'on és director creatiu des del 2005. El dissenyador sovint qualificat de minimalista sembla topar amb la idea romàntica de Dior, com apunta el New York Times. Però la recerca constant d'una estètica i la trajectòria dels darrers anys –en què ha introduït una àmplia gamma de colors i estampats– l'avalen.

stats