música
Cultura 11/10/2021

Rampaire estrena el videoclip de 'Te'n vas'

La cançó és un avançament del disc 'Aigua del cel', que es publicarà el 28 d'octubre

ARA
1 min

BarcelonaTe'n vas és una cançó que formarà part del disc Aigua del cel, que publicarà el segell Microscopi el 28 d'octubre. La cançó aprofundeix en l'exploració del sentiment de pèrdua pels canvis i el pas del temps, és un cant d'enyor davant el comiat d'algú estimat. Així la descriu Rampaire, l'àlies artístic del músic ampostí Alfred Porres. I aquesta sensació és també la que vol transmetre el videoclip que ha dirigit Manuel Mira.

El recorregut d'aquesta cançó, explica, és curiós perquè, malgrat haver esdevingut el senzill de presentació del disc, fins al darrer moment va estar a punt de quedar-ne fora. Estava en un grup de tres o quatre cançons entre les que se n'havia de triar una i, inicialment, no era la més ben posicionada. La versió inicial de la cançó coincideix amb la que s'ha fet per a ràdios i per al videoclip. Però el que va decantar la balança d'incloure la cançó al disc va ser la incorporació d'una estrofa de rèplica cantada per l'Àlex, el fill d'Alfred Porres, que només es podrà escoltar a la versió publicada al disc.

La preestrena del disc serà el 16 d'octubre al Festival Accents de Reus, i la presentació oficial el 25 de novembre al cicle Sonen de Sabadell i el 27 de novembre al cicle de música Ciutat d'Amposta.

stats