Cinema
Cultura 24/04/2014

'[REC] 4 Apocalipsis' inaugurarà Sitges 2014

El festival presenta el cartell i alguns dels títols de la programació com 'La distancia', de Sergio Caballero, i 'Hang Gong-ju', de Lee Sujin, que inaugurarà la secció Noves Visions

Ara
1 min

BarcelonaSitges va veure néixer la saga [REC] i també serà l'escenari de la seva conclusió. '[REC] 4 Apocalipsis', dirigida en solitari per Jaume Balagueró, inaugurarà el Sitges Festival de Cinema de Catalunya el 3 d'octubre. El film, que estarà protagonitzat per Manuela Velasco en el paper de la reportera Ángela Vidal, posarà el punt final a la saga que el 2007 van crear el mateix Balagueró i Paco Plaza. Aquí pots veure el primer tràiler del film.

'[REC] 4 Apocalipsis' no ha sigut l'única pel·lícula catalana anunciada. Sitges també serà l'escenari de la presentació a Catalunya de 'La distància', de Sergio Caballero, el nou treball com a cineasta del fundador del Sónar, que ja va debutar en la direcció amb la premiada 'Finisterrae'. La coreana 'Han Gong-ju', de Lee Sujin, serà el film encarregat d'inaugurar la secció Noves Visions.

El festival també ha presentat el cartell de la nova edició, amb el món dels somnis com a font d'inspiració. La imatge mostra un nen amb els ulls tapats per una bena i un feix de globus en forma d'ulls.

stats