Cultura 16/03/2013

Una fotografia del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona, Premi OpenFoto 2012

El fotògraf aficionat Álvaro rep el guardó organitzat pel festival d'arquitectura 48H Open House Barcelona per unanimitat

Ara
1 min

BarcelonaUna fotografia de del fotògraf aficionat Álvaro Ruiz del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona ha estat la guanyadora de la tercera edició del premi OpenFoto, organitzat pel festival d'arquitectura 48H Open House Barcelona. L'edifici és obra de l'arquitecte Manuel Brullet.

El jurat va estar format per Antonio Navarro, arquitecte i fotògraf especialitzat en arquitectura; Elisenda Bonet, arquitecta i directora del 48H Open House Barcelona; i Jánice Moret, arquitecta i co-organitzadora del 48H OHB, i van concedir el premi per unanimitat. Va valorar "l'excel·lent composició, la recerca de la doble simetria mitjançant el punt de vista molt poc usual i l'aprofitament del reflex de la làmina d'aigua sobre la coberta per crear un efecte hipnòtic de perspectiva central".

L'objectiu del guardó, que en aquesta edició va comptar amb 72 fotografies, és impulsar els visitants a aportar la seva visió fotogràfica d'aquest esdeveniment anual. L'acte d'entrega del premi va tenir lloc a la Sala Ciutat, en el marc de l'exposició 'Portes de Barcelona'.

Els edificis més fotografiats de la passada edició de 48H Open House Barcelona, que enguany se celebrà els dies 19 i 20 d'octubre, Hotel Santos Porta Fira, el Banc Atlàntic–Torre Banc Sabadell i el Media-TIC a la zona del 22@.

stats