Música
Cultura 18/08/2011

Red Hot Chili Peppers pugen al terrat en el seu últim videoclip

La banda californiana ha estrenat avui a la seva pàgina web el vídeo 'The adventures of rain dance Maggie', el tema que avança el nou àlbum d'estudi, 'I'm with you'

Barcelona
1 min

Los Angeles p { margin-bottom: 0.21cm; } Red Hot Chili Peppers ha presentat avui a la seva pàgina web el videoclip de l'últim senzill, The adventures of rain dance Maggie, que forma part de l'àlbum d'estudi, I'm with you. Aquest nou vídeo el va gravar el director Marc Klasfeld a partir d'una actuació sorpresa que Red Hot Chili Peppers van oferir al terrat d'un edifici a Venice Beach (Califòrnia), el 30 de juliol. El grup ha emulat la històrica actuació que The Beatles va fer al terrat dels estudis Apple Record, a Abbey Road, el gener del 1969. Un altre vídeo famós enregistrat en un terrassa és el de la cançó Where the streets have no name, dels irlandesos U2.

I'm with you, que sortirà a la venda el 30 d'agost, és el desè treball del grup de rock nord-americà, i el següent disc des de Stadium Arcadium, publicat l'any 2006 i que va arribar al número 1 de les llistes de vendes en més de vint països, també als Estats Units.

Red Hot Chili Peppers presentaran en directe I'm with you a Barcelona el 15 de desembre al Palau Sant Jordi. Abans, passaran el dia 7 pel Palau dels Esports de la Comunitat de Madrid.

stats