La Portada
Cultura 16/12/2016

Roberto Trupiano: “No compro quadres. Jo em tatuo”

Caçador de tatuadors

Laia Beltran
1 min
Roberto Trupiano: “No compro quadres. Jo em tatuo”

REW

<<

Roberto Trupiano va néixer a Sicília, però sabia que aquella illa se li faria petita. I encara més després d’un viatge familiar a Londres, on es va fer el seu primer tatuatge –una lletra xinesa– amb només 14 anys. Va esperar a acabar el batxillerat artístic per anar-se’n a viure a una ciutat que l’havia captivat amb la seva potent escena cultural. Després es va traslladar a Dublín i, finalment, a Barcelona, on va estudiar interiorisme i va començar una carrera imparable organitzant esdeveniments.

PLAY

>

El dia que es va cansar de tot va buscar l’illa més gran i llunyana, Austràlia, on va viure cinc anys. Després d’un viatge iniciàtic per Àsia i Àfrica visitant estudis de tatuadors va tornar a Barcelona per fundar Bhorn, un espai multidisciplinari on encabeix les seves passions: el disseny, l’art, la música i, sobretot, el tatuatge. “Jo sóc un caçador de tatuadors, busco els millors del món i els convido al meu estudi. Un tatuatge és una obra d’art en moviment. No compro quadres, jo em tatuo”, explica el Roberto, que té pràcticament tot el cos marcat de tinta.

FF

>>

“La gent s’ha de fer els tatuatges no per moda, sinó per cultura. Són per a tota la vida, s’ho han de pensar bé. No han de cometre el meu error de joventut, el de la impersonal lletra xinesa. Un tatuatge ha de tenir un estil únic. Per això al nostre estudi oferim dissenys personalitzats, com el gramòfon que Oscar Moon m’acaba de tatuar a la mà. Si ets un bon artista, en aquest món mai et faltarà feina”. Paraula de Trupiano.

stats