Cultura 27/08/2012

Roger Moore diu que el millor James Bond ha estat Daniel Craig

L'actor de 84 anys, que va interpretar l'agent 007 durant dotze anys, assegura que l'actual James Bond és "el millor" de tots els que han fet el paper

Efe
1 min
Daniel Craig a l'última entrega de les aventures de l'agent 007, 'Skyfall'. / METRO-GOLDWYN-MAYER PICTURES / COLUMBIA PICTURES / EON PRODUCTIONS / EFE

LondresPer a l'actor Roger Moore, que va interpretar James Bond durant dotze anys, Daniel Craig ha estat el millor agent 007 fins a la data, segons reconeix en el seu llibre 'Bond on Bond', distribuït per capítols a la premsa britànica.

"M'encanta 'Casino Royale' i Daniel Craig. És un actor meravellós i certament el millor que ha interpretat a Bond", escriu Moore, de 84 anys, que a més assenyala que l'últim agent secret de la franquícia és el que millor "complexió" té de tots.

El personatge de James Bond ha estat interpretat a la gran pantalla per actors com Sean Connery, Roger Moore i Timothy Dalton, i malgrat que l'elecció de Daniel Graig per les últimes entregues va ser polèmica, aquestes han estat tot un èxit de taquilla.

Malgrat les seves lloances a Craig, que ha interpretat l'agent 007 a les últimes tres pel·lícules, el veterà Moore reconeix que li agradaria veure més humor al següent film, 'Skyfall', que s'estrena a l'octubre i en la qual participa també l'actor espanyol Javier Bardem. "Crec que 'Skyfall' tindrà més humor que 'Quantum of Solace', cosa que em sembla molt bona idea", assenyala Moore en el seu llibre de memòries.

En les seves reflexions sobre la indústria i les pel·lícules de l'agent 007, Moore explica que "tot i que havia productors molt pendents del que fèiem", ell mai s'ho va prendre seriosament. "No crec que em prengués res seriosament, excepte cobrar cada divendres", assenyala l'actor, que també reconeix que mai ha utilitzat un mètode d'actuació.

stats