Música
Cultura 29/05/2014

Romina Power i Al Bano tornaran a cantar junts a Peralada després de 20 anys

Els cantants actuaran junts el 5 d'agost l'auditori dels jardins del Castell de Peralada, però serà una excepció

Efe
1 min

BarcelonaEls cantants Romina Power i Al Bano actuaran junts el 5 d'agost l'auditori dels jardins del Castell de Peralada, després de 20 anys d'absència a l'Estat, segons ha confirmat aquest dijous el cantant italià. La ruptura sentimental de Romina Power i Al Bano el 1999 va posar fi a les actuacions a duo d'aquesta parella, que durant trenta anys van cantar plegats.

Al Bano ha confessat que aquesta actuació és fruit de la gran amistat que uneix a la parella amb els artífexs del Festival de Peralada, Carmen Mateu de Suqué i el seu marit, Arturo Suqué. Per a Al Bano, aquesta actuació és una excepció, ja que l'italià desitja continuar la seva vida professional com a cantant en solitari, encara que des de la tardor passada hagi participat en diversos concerts amb Romina a Moscou, els Estats Units i al Canadà. "Romina i jo hem trencat el gel", s'ha sincerat el cantant, en parlar de l'actual relació amb la seva exdona, amb la qual va protagonitzar nombroses disputes després de la desaparició de la seva filla Ylenia a Nova Orleans el 1994.

Després de confessar que els anys 90 van ser els més terribles de la seva vida, el cantant italià ha subratllat que ara se sent "perfecte", perquè: "després de molts anys sense parlar-nos, ha passat la guerra i ha sorgit la pau entre nosaltres".

stats