TEATRE
Cultura 09/04/2013

La Sala FlyHard tanca per reformes i reobrirà al setembre

Després de l'èxit d''El rei borni', el 15 d'abril el teatre tancarà les portes i farà unes obres de rehabilitació per les quals han aconseguit l'ajut d'un mecenes

Ara
1 min
La dramatúrgia catalana es 
 Fa gran

BarcelonaEl dilluns que ve s'acaben les funcions del muntatge 'El rei borni' i la companyia FlyHard ha anunciat que aturarà l'activitat teatral per fer reformes de millora de l'espai. El proper setembre, però, reobriran amb una producció que ja s'ha fet pública: 'Comment te dire adieu' de Sergi Manel Alonso. Segons han avançat, s'ha aconseguit un mecenes que els ha ajudat a aconseguir els recursos necessaris per tirar endavant les reformes.

El balanç de la tercera temporada de la Sala FlyHard és "positiu", afirmen en una nota de premsa. Han estrenat tres produccions pròpies, 'Les millors ocasions', 'Smiley' i 'El rei borni', les dues darreres amb una ocupació del 100% pràcticament en totes les funcions. A més, la companyia ha organitzat la gira de 'Litus', 'Burundanga' i 'Smiley'. A més, la sala i el seu director, Jordi Casanovas, acaben de guanyar el Premi Ciutat de Barcelona de Teatre amb el qual es destacava la tasca en la dinamització de la nova dramatúrgia catalana.

stats