Cinema
Cultura 21/01/2015

Sarah Palin respon a les crítiques a 'El francotirador': "No serviu ni per netejar-li les botes"

La visió patriòtica de Clint Eastwood sobre la vida de Chris Kyle, que va servir a la marina nord-americana durant 10 anys i va matar 150 insurgents a l'Iraq, ha aixecat polèmica

Agències
2 min
Bradley Cooper a 'El Francotirador' / WARNER BROS

Barcelona'El francotirador', l'última pel·lícula de Clint Eastwood, que està arrasant a les taquilles nord-americanes, continua generant polèmica entre diferents personalitats nord-americanes. Mentre que aquest matí la ciutat de Los Angeles es despertava amb un grafiti en un cartell publicitari de la pel·lícula amb lletres vermelles que deien "Assassins!", personalitats com el documentalista Michael Moore, la política republicana Sarah Palin i l'actor i director de cinema Seth Rogen s'han posicionat a través de les xarxes socials.

Si fa pocs dies Michael Moore criticava el film des del seu Twitter, l'exgovernadora d'Alaska Sarah Palin ha publicat al seu perfil de Facebook la seva opinió sobre la pel·lícula: "Que Déu beneeixi les nostres tropes, especialment els nostres franctiradors", un 'post' que va acompanyat de fotografies de l'equip de la cinta d'Eastwood i d'una imatge de Chris Kyle, el franctirador en què es basa el film. Palin també ha afegit que els cineastes de Hollywood d'esquerres que no valoren el treball dels franctiradors del país no servirien "ni per netejar-li les botes de combat a Chris Kyle". Al final del 'post', ha tingut un record per a la viuda del franctirador i els seus fills. Kyle va servir a la marina nord-americana entre 1999 i 2009, i va matar 150 insurgents a l'Iraq.

Per la seva banda, Seth Rogen ha declarat des del seu Twitter que la pel·lícula li ha recordat una escena de 'Maleïts malparits', de Quentin Tarantino, en què es projectava una pel·lícula de propaganda nazi. La comparació ha encès les xarxes. Hores més tard, Rogen ha recordat als seus seguidors que només l'hi havia "recordat", i que en realitat li agrada la pel·lícula d'Eastwood.

stats