Propostes
Cultura 07/04/2017

Setmana del 'Play', 7-13 d'abril de 2017

Ara Play
2 min
Setmana del 'Play', 7-13 d'abril de 2017

KAURISMÄKI POSA EL DIT A LA NAFRA

Un sirià que fuig de la guerra arriba a Hèlsinki sense papers, però trobarà un home que potser el pot ajudar. Aki Kaurismäki propicia que dues persones que volen refer la seva vida i venen de mons oposats es trobin: un ve de l'horror, l'altre de la societat del benestar.

+ Detalls

'El otro lado de la esperanza', d'Aki Kaurismäki

Consulteu la cartellera

NENS EN LA PELL DEL MONSTRE

Milo Rau porta a Barcelona una de les seves obres més polèmiques. Five easy pieces aborda la història del pederasta i assassí de nens Marc Dutroux a través de set nens actors que fan d'adults. Un teatre punyent que busca remoure consciències.

+ Detalls

'Five easy pieces'

Teatre Lliure de Gràcia (Barcelona)

13-15 d'abril

MÚSICA AMERICANA AL SAMPLER SÈRIES

John Luther Adams, Steve Reich, John Cage, Philip Glass i David Lang són alguns dels compositors contemporanis més importants de Nord-amèrica. L'Esmuc Ensemble, dirigit per Lorenzo Ferràndiz, interpretarà peces seves dins el cicle Sampler Sèries.

+ Detalls

American Music - Esmuc Ensemble

L'Auditori Sala 2 (Barcelona)

7 d'abril

UTE LEMPER EN VERSIÓ TANGO

La cantant alemanya Ute Lemper porta al Guitar BCN el seu espectacle Last tango in Berlin, en què interpreta peces del gran compositor Astor Piazzolla. Un viatge al Buenos Aires dels anys 50 i 60 de la mà d'una gran veu del cabaret contemporani.

+ Detalls

Ute Lemper

Sala Barts (Barcelona)

7 d'abril

PXXR GVNG ARA SÓN LOS SANTOS

Els sempre polèmics Pxxr Gvng presenten la seva nova identitat com a grup sota el nom de Los Santos i amb l'EP Pxxrificación com a novetat. Sis cançons de trap que mostren la cruesa d'una vida al carrer envoltada de sexe, drogues i misèria.

+ Detalls

Pxxr Gvng x Los Santos

Sala Apolo (Barcelona)

7 d’abril

CÓRRER PER DESCOBRIR MONTJUÏC

Fins a 2.500 corredors podran participar aquest diumenge a la quarta edició de la Salomon Run, una cursa de 10 quilòmetres amb esglaons, zones boscoses i grans vistes de Barcelona des de la muntanya de Montjuïc. Inscripcions a www.salomonrunbarcelona.com.

+ Detalls

Salomon Run 2017

Muntanya de Montjuïc (Barcelona)

9 d'abril

NOUS FORMATS DE CREACIÓ LITERÀRIA

Reus, Capital de la Cultura Catalana, celebra aquest cap de setmana les II Jornades de Literatura Digital, amb instal·lacions interactives sobre poemes d'Evan Zimroth i E.E. Cummings i xerrades sobre la creació en el context digital i la creació en pantalla.

+ Detalls

II Jornades de Literatura Digital

Diversos espais (Reus)

Fins al 8 d’abril

stats