Cultura 28/02/2019

La setmana del ‘Play’, de l’1 al 7 de març

1 min
La setmana del ‘Play’

AMERICANA FILM FEST

Dimarts comença una nova edició de l’Americana Film Fest, el festival de cinema independent al marge de Hollywood que se celebra als Cinemes Girona i al Zumzeig i amb activitats també a la Filmoteca de Catalunya i al Phenomena Experience.

DEL 5 AL 10 DE MARÇ

38È FESTIVAL JAZZ TERRASSA

Comença la 38a edició del festival Jazz Terrassa, dedicada al trompetista Roy Hargrove, mort fa uns mesos. Amb més de 60 concerts i activitats i noms internacionals com Kenny Barron, Ernie Watts, Terri Lyne Carrington i Youn Sun Nah.

DEL 6 AL 24 DE MARÇ

MUD 2019

Torna el Festival de Músiques Disperses de Lleida, que en aquesta tretzena edició portarà al Cafè del Teatre grups internacionals com els zambians Witch, els canadencs Kacy & Clayton i els estatunidencs The Parson Red Heads. Dijous, concert inaugural amb Depedro.

DEL 7 AL 10 DE MARÇ

CICLE ‘ELLES CANTEN, ELLES PARLEN’

Biblioteques de Barcelona celebra el cicle Elles canten, elles parlen, en el qual cantants com Myriam Swanson, Tori Sparks, Cathy Claret, Sabina Witt, Edurne Vega, Amparo Sánchez i Mariona Aupí actuaran i conversaran amb el periodista Toni Castarnado.

DEL 4 AL 28 DE MARÇ

CARNAVAL A LA MONUMENTAL

L’antiga plaça de toros Monumental de Barcelona celebra una festa de Carnaval aquest dissabte amb activitats des de les dotze del migdia fins a les deu de la nit. Activitats infantils, food trucks, actuacions musicals i una sessió de DJ per part dels membres del grup Sidonie.

2 DE MARÇ

stats