Propostes
Cultura 26/10/2018

La setmana del ‘Play’, del 26 d’octubre a l’1 de novembre

ARA Play
1 min
La setmana del ‘Play’

FESTIVAL IN-EDIT

Inaugurada ja la nova edició del festival internacional de documentals musicals de Barcelona, que fins al 4 de novembre projectarà als cinemes Aribau films amb protagonistes com Peret, L7, M.I.A., el jazz etíop, les fans de les boy bands o Andrea Motis, entre molts altres. El festival de cinema que es balla.

FINS AL 4 DE NOVEMBRE

FESTIVAL DE JAZZ DE BARCELONA

Cap de setmana complet al 50 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona, amb caps de cartell com Chucho Valdés Jazz Batá al Palau de la Música i Tribalistas a l’Auditori del Fòrum, entre altres.

DEL 26 D’OCTUBRE AL 21 DE DESEMBRE

THE INFLUENCERS

En marxa la 14a edició del festival sobre art, tecnologia i noves cultures populars digitals i rebels que se celebra al CCCB. Amb conferències, tallers i noms internacionals com Cathy O’Neil, Aleksandra Domanovic, An Xiao Mina i Ingrid Burrington.

FINS AL 27 D’OCTUBRE

FESTIVAL ACRÒBATES

Dissabte arrenca la 13a edició del festival de música i poesia Acròbates, a l’Hospitalet de Llobregat. Entre una cinquantena d’espectacles, l’Acròbates acull actuacions d’Héctor Alterio, Niño de Elche, Niños Mutantes, Soleá Morente, i Gemma Humet i Estel Solé.

DEL 27 D’OCTUBRE AL 30 DE NOVEMBRE

EL ÚLTIMO VERMUT DEL MES

Enric Montefusco protagonitzarà el segon vermut-concert que organitzen l’últim diumenge de cada mes Cooncert i Cinzano al Mercat dels Encants de Barcelona. De les 12 h a les 16 h, amb food trucks i la DJ Eneida Fever.

28 D’OCTUBRE

stats