Propostes
Cultura 07/09/2018

La setmana del ‘Play’, del 7 al 13 de setembre

ARA Play
1 min
La setmana del ‘Play’

30È FESTIVAL ALTAVEU

El festival musical de Sant Boi de Llobregat celebra tres dècades amb actuacions de Vieux Farka Touré, Morgane Ji, El Petit de Cal Eril, Trau, The Zephyr Bones i l’espectacle col·lectiu Alça la veu, conduït per Dolo Beltran.

DEL 7 AL 9 DE SETEMBRE

FIRATÀRREGA

Territori, memòria, identitat i inclusió són els eixos temàtics de la 30a Fira deTeatre al Carrer de Tàrrega, que enguany presenta 50 espectacles (30 dels quals estrenes) de 8 països diferents i de companyies i artistes com Adhok, Joan Català, Teatr KTO o Les Impuxibles.

FINS AL 9 DE SETEMBRE

30È MERCAT DE MÚSICA VIVA

Dimecres torna el Mercat de Música Viva de Vic, que enguany celebra 30 edicions, amb actuacions de Niño de Elche, Joan Miquel Oliver, Pupil·les, Joan Colomo, Alba Carmona, Nyandú, Marc Parrot, Eva Fernández i un llarguíssim etcètera.

DEL 12 AL 16 DE SETEMBRE

L’HORA DEL JAZZ

28a edició del festival L’Hora del Jazz Memorial Tete Montoliu amb concerts gratuits els diumenges de setembre a la plaça de la Vila de Gràcia (17h) com a escenari principal. Amb Carme Canela & Joan Monné, Lucía i Horacio Fumero Duo, Sabina Witt, Dácil i més.

DEL 9 AL 30 DE SETEMBRE

MONUMENTAL CLUB

Aquest cap de setmana torna el Monumental Club a l’antiga plaça de toros de Gran Via amb Marina. El sarau comença nova temporada d’oferta de mercat, gastronòmica i musical amb propostes com Mueveloreina, Alien Tango, Side Chick, Urfabrique i Pegatas.

8-9 DE SETEMBRE

stats