Música
Cultura 02/10/2019

Sopa de Cabra estrenarà nou disc al festival Cruïlla de Primavera

L'actuació tindrà lloc el 14 de març al Poble Espanyol de Barcelona

Acn
1 min
Sopa de Cabra

BarcelonaSopa de Cabra estrenarà el seu desè disc d'estudi amb un concert que tindrà lloc al Poble Espanyol de Barcelona la primavera vinent. El concert de presentació tindrà lloc el 14 de març en el marc del festival Cruïlla de Primavera i les entrades es posaran a la venda aquest dijous a les nou del matí.

Els de Gerard Quintana estan immersos en el procés d'enregistrament d'un treball que s'espera que surti a la venda el primer trimestre del 2020. El disc anterior, 'Cercles', publicat el 2015, va portar Sopa de Cabra a fer una gira de dos anys i a convertir-se, segons afirmen des del grup, en el conjunt més taquiller cantant en català. Quintana ha subratllat que Sopa de Cabra és un grup "que s'ha alimentat de reptes" des del començament i ha reflexionat que això ha fet que poguessin fer pinya "cinc persones tan peculiars i diferents" com les que integren el grup. "Els reptes ens uneixen. Encara pensem que podem fer la nostra millor cançó, no està tot dit", ha afirmat. També ha explicat que després d'una trajectòria de prop de 35 anys, la filosofia del grup passa per "cuidar molt el directe", amb l'objectiu que la "connexió" entre el grup i el públic "sigui com més acurada millor".

El cantant s'ha mostrat impacient perquè arribi la data de presentació del disc al concert del Poble Espanyol. "No sé si resistirem aquests mesos fins a la presentació per mostrar un disc que segurament serà un punt d'inflexió en la trajectòria de Sopa de Cabra", ha assegurat.

stats