MÚSICA
Cultura 08/09/2011

Sopa de Cabra rifa una guitarra signada

Totes les persones que enviïn un SMS en benefici de la recerca del càncer infantil i la síndrome de Rett entraran en aquest sorteig

Redacció
1 min

BarcelonaJa fa temps que es parla dels 25 anys de Sopa de Cabra. El grup de Gerard Quintana celebrarà l'aniversari amb una sèrie de concerts per Barcelona, Palma, Tarragona i Girona. Aprofitant l'onada d'eufòria que ha originat aquest retorn, els Sopa han decidit aportar el seu gra de sorra a la recerca de malalties infantils i, en concret, del càncer i la síndrome de Rett. Ho faran sortejant una guitarra entre totes les persones que fins al 30 de setembre enviïn un missatge de text al 28099 amb les paraules "Ayuda infantil".

El càncer representa la primera causa de mort a Espanya entre els nens de 5 i 14 anys. Cada any es detecten més de 1000 casos en nens i adolescents. Tot i que un 80 % dels pacients es guareixen, encara és elevada la taxa de casos en què no hi ha curació possible. Els diners recaptats en el sorteig –1,20 € per cada missatge– es donaran íntegrament a l'Obra Social Sant Joan de Déu, centre de referència en el tractament i investigació de malalties que afecten els nens. Se'n beneficiaran els projectes que es duen a terme a l'Hospital maternoinfantil Sant Joan de Déu d'Esplugues.

stats