Cultura 20/02/2015

Spandau Ballet actuaran a Barcelona

La banda presentarà el disc d'èxit amb temes nous que han enregistrat, després de 25 anys

Efe
1 min
Spandau Ballet als vuitanta

MadridSpandau Ballet, una de les bandes de pop més conegudes dels anys vuitanta, presentarà a Barcelona la seva gira 'Soulboys Of The Western World' amb actuacions el 18 de juny a Madrid, el 19 a Bilbao i en una data encara no fixada a Barcelona, segons ha informat avui la promotora.

La gira europea d'Spandau Ballet, que comença el mes de març vinent, suposa el retorn de la banda britànica des del 2009, any en què es va reunir al 'Reformation tour'.

La gira d'Spandau Ballet es produeix després de l'èxit del documental sobre les vivències i el treball del grup, titulat 'Soul Boys of the Western World. Spandau Ballet: The Movie', dirigit per George Hecken, a l'estrena del qual els seus components van interpretar alguns dels seus temes més coneguts. El film també va projectar-se a Barcelona a l'In-Edit.

El documental aprofundeix en el treball del grup i en la relació entre els seus membres, considerats pioners del moviment New Romantics a Anglaterra i que va assolir els seus majors èxits entre 1979 i 1989, any en què van anunciar la seva retirada, per reaparèixer el 2009, amb un disc i una gira.

El grup britànic ha llançat recentment l'àlbum 'The Story, The Very Best of Spandau Ballet', que inclou tots els èxits de la banda, més tres noves cançons produïdes per Trevor Horn. Són els primers nous temes des de fa 25 anys.

stats