Cinema
Cultura 26/03/2015

Spielberg adaptarà la novel·la de ciència ficció 'Ready Player One'

El llibre d'Ernest Cline el protagonitza un jugador de l'any 2044 que somnia a guanyar una fortuna jugant al videojoc Oasis

Ara
1 min
Spielberg, a Cannes, l'any 2013 / WIKIPEDIA

BarcelonaL'aclamat director és l'encarregat de portar a les pantalles la novel·la d'Ernest Cline, 'Ready Player One', juntament amb Warner Bros en la primera col·laboració del cineasta amb l'estudi des de fa 14 anys, segons informen diversos mitjans.

La història narra les peripècies de Wade Watts, un home de l'any 2044 que intenta escapar de la realitat a través del videojoc Oasis, que presenta un enigma amb claus basades en la cultura popular dels anys 80 i que recompensarà a qui aconsegueixi esbrinar-lo amb una fortuna incalculable. Quan Wade resol el primer trencaclosques del premi entra en una competició contra milers de jugadors per aconseguir el trofeu. Per sobreviure, haurà d'abandonar la seva existència virtual i enfrontar-se a la vida i l'amor en el món real.

Segons informa Deadline, Zak Penn ('X-Men: la decisió final') ha escrit l'última versió del guió, que anteriorment havien firmat Cline i Eric Eason ('Una vida millor'). El president dels estudis, Greg Silverman, s'ha mostrat entusiasmat de col·laborar de nou amb Spielberg i ha afirmat que "feia anys que volíem tornar a tenir-lo als estudis".

stats