Cultura 06/10/2017

Dos dels protagonistes de 'Stranger things' no aniran a Sitges perquè la situació a Catalunya és "perillosa"

"És més difícil portar un actor menor que Harrison Ford", diu el director del festival

Acn
1 min
Ángel Sala, el director del Festival de Cinema de Sitges

SitgesEl director del Festival de Cinema de Sitges, Ángel Sala, ha explicat aquest divendres que els dos actors de 'Stranger things' Millie Bobby Brown i Noah Schnapp no visitaran el certamen perquè "els pares d'aquests menors han considerat que la situació" que es viu a Catalunya "era una mica perillosa per a ells". Sala ha fet aquestes declaracions a Catalunya Ràdio, on ha anunciat la cancel·lació de la presència de dos dels protagonistes de la sèrie 'Stranger things' al Festival de Sitges prevista per a aquest diumenge. "És més difícil portar un actor menor que Harrison Ford", ha assegurat, i ha dit que respecten aquesta decisió.

Tot i aquestes declaracions, aquest migdia, a través d'un comunicat, el Festival de Sitges havia explicat que el motiu de la cancel·lació dels dos actors era "un canvi d'última hora a l'agenda del 'tour' europeu de la segona temporada". Els dos actors havien de participar en un esdeveniment previst per a aquest diumenge a l'Auditori Melià Sitges amb l'estrena de la segona temporada. De la mateixa manera, s'ha cancel·lat la roda de premsa posterior convocada per als mitjans de comunicació.

A través d'una nota, el Festival de Sitges i Netflix han volgut agrair als fans l'expectació que l'esdeveniment havia despertat entre ells, i han mostrat la seva comprensió per les molèsties que aquests canvis els hagin pogut ocasionar.

stats