La suggeridora
Cultura 13/05/2016

Terrazza Martini, concerts del Primavera i aperitius d'Albert Adrià

Regina Rodríguez Sirvent
2 min
La suggeridora

TERRAZZA MARTINI, CONCERTS I APERITIUS

La intenció de l’esdeveniment és fer justícia al lema d’aquest any, Play with time, que defensa que el temps passat en companyia d’amics és temps ben invertit. Una gran veritat. Ara bé, si a part dels amics tens concerts en directe d’artistes d’El Segell del Primavera com Christina Rosenvinge i Sr. Chinarro, DJ de referència com DJ Xtrarradio, DJ Shelby Grey o DJ Fra, doncs... no està malament per a un cap de setmana de primavera qualsevol. A més, Albert Adrià anirà repartint aperitius de La Cala a tort i a dret (tastets dissenyats especialment per a l’ocasió) i es podrà veure una rèplica d’un dels monoplaces de l’escuderia Williams Martini Racing. Tot això a part, esclar, de començar a somiar amb la idea de per fi poder remullar els peus a les aigües de la Barceloneta.

Terrazza Martini

OneOcean

Port Vell (Barcelona)

13, 14 i 15 de maig

De 12 a 23 h

QUÈ VOLEM DE L’ART?

Els treballs de l’Andrea Fraser sempre es fan la mateixa pregunta: Què volem de l’art? És una de les artistes més influents de la seva generació i la seva obra sempre té com a objectiu la crítica institucional. L’exposició es titula L’1%, c’est moi i analitza el teixit social de l’art: col·leccionistes, galeristes, mecenes i artistes. Són propostes influïdes per la psicoanàlisi, la teoria dels camps socials i el feminisme. Diu: “Es tracta de quina institució som, quines pràctiques premiem i a quins premis aspirem”.

‘L’1%, c’est moi’

MACBA

Plaça dels Àngels, 1 (Barcelona)

Fins al 4 de setembre

BICI + EMPORDÀ + GASTRONOMIA

Agafar el cotxe per anar l’Empordà sempre val la pena. De fet és invertir el mateix temps que passem cada dia al metro o mirant vídeos d’Snapchat d’algú en un supermercat de Dubai. Anar en bici entre vinyes amb la brisa del mediterrani és un privilegi que es dóna poc sovint. Sobretot si als avituallaments hi toca primer CARLA mentre prens una copa de vi, després Xavier Calvet fent una birra al Racó de Torre Valentina i, per rematar el dia, The Hand Clappers i Daniel Gon de fons mentre fas una arrossada.

Musicletada

Collet de Sant Antoni de Calonge

16 de maig a les 11 h

stats