Cinema
Cultura 22/01/2014

Quentin Tarantino cancel·la el seu nou 'western' abans de rodar-lo

El director s'empipa per la filtració del guió de 'The hateful eight', que només havia deixat a sis persones de confiança

Ara
1 min
Quentin Tarantino a 'Sukiyaki western Django', de Takashi Miike

BarcelonaFa un parell de mesos, Tarantino va revelar al programa de Jay Leno que el seu nou treball després de 'Django desencadenat' seria novament un 'western', que més tard es va saber que tindria per títol 'The hateful eight'. Doncs bé, el director ha fet marxa enrere i ha decidit arxivar el projecte, empipat per la filtració del guió original de la pel·lícula.

"Estic molt, molt deprimit", ha declarat Tarantino al portal Indiewire. "Vaig enllestir una primera versió del guió i no pensava rodar-lo fins a l'hivern que ve. El vaig donar a sis persones i, aparentment, s'ha filtrat avui". Entre aquestes persones hi ha un dels productors de 'Django desencadenat', Reggie Hudlin, i també els actors Michael Madsen, Bruce Dern i Tim Roth. "Sé que Tim Roth no ho va fer. Un dels altres va deixar que el seu agent llegís el guió, i ara aquest agent l'ha passat a tothom a Hollywood. No sé què pretenen aquests agents, però ara no penso fer la pel·lícula".

En comptes d'arribar a la pantalla, és possible que el nou guió de Tarantino acabi a les llibreries, ja que el director es planteja publicar-lo en forma de llibre.

stats