Cultura 23/04/2012

Un dia ennuvolat espatlla la diada a Tarragona

Els paradistes, que enguany compten amb més espai a la ciutat, confien que comenci a fer sol per millor una afluència de públic menor que altres anys

Efe
1 min

El mal temps que fa avui a Tarragona està frenant l'afluència de públic que celebra al carrer la diada de Sant Jordi, malgrat que la ciutat disposa aquest any de més espai, ja que les parades de flors i llibres s'estenen per la Rambla Nova i el Passeig de les Palmeres. Els paradistes confien que millori el temps ja que, de moment, l'afluència de públic és menor que altres anys.

La ciutat de Tarragona compta aquest any amb 146 parades, ja que l'Ajuntament ha ampliat l'espai que ocupen fins al primer tram de la Rambla Nova i l'adjacent Passeig de les Palmeres.

Pitu Rovira, president del Gremi de Llibreters de Tarragona, ha valorat que es tracta d'una jornada "tan nostra que no importa si cau en festiu o entre setmana, però sí que importa molt que faci bon temps" i, de moment, el dia està molt ennuvolat i amb humitat. Els paradistes comparteixen aquesta opinió i esperen que el sol surti a la tarda.

D'altra banda, les floristeries esperen un bon ritme de vendes, a un preu d'entre 3, 5 i 5 euros cada rosa. Entre l'oferta se'n poden trobar de tractades químicament perquè no es panseixin. Tot i l'optimisme, els floristes també desitgen que "millori el temps i faci sol, o ens fastiguejarà un dia segur de vendes".

stats