El Tantarantana estrena la 'smartcomedy' 'iMe'

La companyia Dara debuta amb una crítica a la dependència tecnològica de la societat

La companyia Dara aterrarà del 2 de juliol al 19 al teatre Tantarantana de Barcelona, després de girar per Catalunya, amb l'espectacle 'iMe'. L'obra, batejada com a '#smartcomedy' i escrita i dirigida per Roc Esquius reflecteix una societat en la qual desapareix la comunicació directa entre persones. "Parteix d'un problema que afecta tothom: l'addicció al mòbil", ha dit. Aquest dispositiu en l'obra apareix com un implant que s'introdueix a totes les persones als 12 anys. La fallida del sistema és el fil conductor de l'obra.

Tot i que és apte per a tots els públics, des de la companyia asseguren que el muntatge "genera debat entre els adolescents" i que per aquesta raó han programat activitats amb grups de joves amb els quals després debatran. El director del Tantarantana, Julio Álvarez, no ha dubtat a catalogar la companyia com a exemple de l'"aposta decidida i ferma per noves companyies" que està fent el teatre. 

Després de l'estada a Barcelona, Dara té previst estrenar l'obra el setembre a la sala Alfil de Madrid i prosseguir amb la gira catalana, a més de desenvolupar nous projectes.