GASTRONOMIA
Cultura 16/02/2011

"La tercera estrella Michelin te la donen quan fa anys que la mereixes"

El xef mort aquest dimecres a Singapur va concedir fa uns dies una entrevista que la revista de gastronomia 'Cuina' publicarà el 24 de febrer, en el número del desè aniversari de la publicació. N'avancem un extracte que serà ampliat en l'edició impresa de l'ARA d'aquest dijous

Redacció
1 min

Sant Celoni"La tercera [estrella Michelin] se sap perquè te la donen quan fa anys que la mereixes. Van sobre segur: la tercera estrella no te la poden donar avui per treure-te-la demà." Són paraules de Santi Santamaria pronunciades fa uns dies, poc abans d'emprendre el viatge a Singapur d'on no ha tornat. El xef del Racó de Can Fabes va concedir una entrevista a la revista 'Cuina', un text encara inèdit i que es publicarà el proper 24 de febrer, en el número del desè aniversari de la revista.

Aquest dijous, amb motiu de la mort sobtada del cuiner, l'edició digital de 'Cuina' ha publicat un extracte de l'entrevista, com a avançament. L'edició impresa d'aquest dijous de l'ARA n'oferirà una versió més àmplia, i el text complet es trobarà a la revista dijous de la setmana que ve.

stats